طراحی خانه هوشمند

طراحی خانه هوشمند

طراحی خانه هوشمند یکی از بهترین و تاثیر گذار ترین راه ها برای افزایش امنیت خانه و همچنین امکان کنترل و مدیریت منزل در صورت عدم حضورتان در محیط می باشد. در واقع اولین مرحله در هوشمند سازی یک خانه طراحی بخش های مختلف و در نظر گرفتن اصول راه اندازی آن می باشد. در این مقاله قصد داریم شما عزیزان را به صورت کامل با صفر تا صد طراحی خانه هوشمند و نکاتی که برای ایجاد یک خانه هوشمند باید به آن توجه نمایید آشنا نماییم.

خانه هوشمند خانه ای می باشد که در آن تمامی ابزار و لوازم با استفاده از اینترنت به یکدیگر متصل بوده و افرد میتوانند از راه دور قادر به کنترل و مدیریت این لوازم باشند. همچنین در طراحی خانه هوشمند افراد ماهر با متصل کردن لوازم خانه به یکدیگر با استفاده از اینترنت اشیاء این امکان را به دستگاه ها میدهند تا بتوانند با یکدیگر نیز ارتباط برقرار کرده و در صورت نیاز تنظیمات یکدیگر را تغییر دهند.

به همین دلیل از جمله مهم ترین نکاتی که باید قبل از شروع طراحی خانه هوشمند بدانید این است که از افراد ماهر و با تجربه در این زمینه کمک بگیرید تا در آینده دچار مشکل نشوید.

ما در فروشگاه همتا انواع وسایل هوشمند را با بهترین قیمت و بالاترین سطح کیفیت به مشتریان عزیز خود عرضه می نماییم. شما میتوانید برای کسب اطلاعات در رابطه با این محصولات با یکی از شماره تلفن های ما تماس بگیرید تا مشاوران ما شما را راهنمایی کنند.

طراحی خانه هوشمند
طراحی خانه هوشمند

طراحی خانه هوشمند

خانه هوشمند یا همان خانه اسمارت امروزه به دلیل بالا بردن و افزودن میزان امنیت خانه و همچنین سهولت در استفاده از طرفداران زیادی در جهان برخوردار شده است. هوشمند سازی خانه و یا ساختمان ها این امکان را به افراد میدهند تا بتوانند به راحتی و تنها با لمس یک دکمه بر تلفن همراه خود تمامی بخش های مختلف خانه را مشاهده نموده و قادر به خاموش و یا روشن کردن یک دستگاه در خانه باشند.

به عنوان مثال اگر برای مدتی به مسافرت رفته باشید میتوانید از راه دور و در هر نقطه ای از جهان با وصل شدن به اینترنت و به صورت آنلاین محیط خانه را مشاهده نمایید و یا یک وسیله مانند سیستم گرمایشی و یا سرمایشی را خاموش نمایید. در طراحی خانه هوشمند افراد ماهر در این زمینه به تمامی سیستم های الکترونیکی موجود در خانه و همچنین تابلو برق ساختمان توجه ویژه ای داشته و متناسب با نیاز شما اقدام به راه اندازی و هوشمند سازی لوازم خانه می نمایند.

پس از هوشمند سازی خانه ، صاحبان خانه میتوانند با استفاده از تلفن هوشمند یا تبلت از طریق اتصال به اینترنت، وسایل، سیستم های امنیتی مانن دوربین ها، چراغ ها و سایر دستگاه ها را از راه دور کنترل کنند.

از جمله اصلی ترین و مهم ترین مزایای خانه هوشمند این است که زمانی که دمای محیط بالا رفته باشد افراد میتوانند از راه دور سیستم های تهویه هوا را فعال نموده و اقدام به تغییر تنظیمات سیستم نمایند. همچنین کنترل و مدیریت چراغ ها و خاموش و روشن کردن آن ها در زمان های مختلف در روز و همچنین مدیریت سیستم گرمایشی از جمله سایر مزایای داشتن یک خانه هوشمند می باشد.

طراحی خانه هوشمند همواره نکاتی دارد که باید به آن توجه ویژه ای داشته باشید. به عنوان مثال اگر میخواهید ویلا و یا یک هتل را هوشمند سازی نمایید باید تمامی دستگاه های الکترونیکی موجود در محل را هوشمند نمایید. یکی از مهم ترین مواردی که باید در طراحی و راه اندازی خانه هوشمند به آن دقت کنید درب وردی و درب پارکینگ می باشد.

خانه هوشمند باید این امکان را به افراد بدهد تا در زمانی که در منزل نیستند متوجه اینکه چه افرادی نزدیک به درب ورودی و پارکینگ آن ها شده اند بشوند و به صورت تصویری قادر به مشاهده درب ورودی منزل خود باشند.

طراحی و اجرا خانه هوشمند ( bms ) همواره در کاهش مصرف انرژی کمک بسزایی کرده و همچنین هزینه های ساختمان را کاهش خواهد داد. در بخش های بعدی بیشتر در رابطه با طراحی و اجرای خانه هوشمند و همچنین میانگین هزینه هایی که باید در رابطه با راه اندازی و طراحی یک خانه هوشمند در نظر بگیرید صحبت خواهیم کرد.

لازم به ذکر است امروزه متاسفانه هوشمند کردن وسایل و ابزار خانه تنها برای خانه های لوکس انجام شده و درصد کمی از خانه های معمولی اقدام به هوشمند سازی خانه خود می نمایند و هزینه هوشمند سازی خانه را گزاف می دانند. اما باید این نکته را در نظر بگیرید که هوشمند کردن خانه بیش از ۵۰٪ از هزینه های ساختمان و خانه شما را با کنترل سیستم های برقی و گرمایشی کاهش خواهد داد.

سیستم هوشمند سازی ساختمان در خانه هوشمند
سیستم هوشمند سازی ساختمان در خانه هوشمند

سیستم هوشمند سازی ساختمان در خانه هوشمند

سیستم هوشمند سازی ساختمان یزلس خانه های هوشمند کمی پیچیده بوده و توضیح آن برای افرادی که در این زمینه دانشی نداشته باشند دشوار خواهد بود. به صورت کلی مورد مهمی که باید در رابطه با سیستم هوشمند سازی ساختمان در خانه هوشمند بدانید این است که سیستم های برقی در این نوع خانه ها کاملا با خانه های معمولی متفاوت بوده و دیوار ها اغلب خالی از برق می باشند.

سیم کشی ساختمان هوشمند با استفاده از سیم 1.5 البرز که از دیوارها عبور کرده بر مبنای ولتاژ 12 ولت توسط متخصصان طراحی خانه هوشمند طراحی شده اند. در مسیر سیم کشی در هوشمند سازی ساختمان نیمی از مسیر جریان برق به صورت کامل حذف شده و به جای آن از هادی بسیار نازک که اغلب از سیم‌های تلفن هستند استفاده می‌شود.

سیستم های خانه هوشمند که به اصطلاح bms نام دارد همواره با کاهش میزان مصرف انرژی هزینه های ناشی از مصرف برق را کاهش خواهند داد و یکی از بهترین راه حل ها برای کنترل میزان مصرف برق خواهد بود. در طراحی خانه هوشمند این سیستم ها به طوری تعبیه شده اند تا بتوانند به یکدیگر متصل بوده و با توجه به گفته های بالا قادر به خاموش و یا روشن کردن سایر دستگاه ه باشند.

لازم به ذکر است در هوشمند سازی هتل ها نیز از این نوع سیستم برای کنترل میزان مصرف انرژی و همچنین امکان کنترل کردن و مدیریت بخش های مختلف هتل از راه دور استفاده میشود.

در سیستم هوشمند سازی ساختمان در خانه هوشمند از پروتکل های متلفی همچون knx و بلوتوث نیز استفاده میشود و میتوان گفت یکی از بهترین راه ها برای کاهش میزان هزینه ها و مصرف انرژی در خانه هوشمند سازی وسایل و اتصال اینترنت اشیاء به آن ها و استفاده از سیستم خانه هوشمند وایرلس می باشد.

مزایای طراحی خانه هوشمند

همانطور که بالاتر نیز گفته شد، طراحی خانه هوشمند نیازمند داشتن دانش و اطلاعات کافی در زمینه مراحل و نحوه هوشمند سازی منازل می باشد. در صورت هوشمند سازی خانه خود میتوانید به راحتی و بدون دردسر از راه دور قادر به کنترل چراغ ها و تجهیزات الکتریکی و فعال نمودن هر یک از بخش های الکتریکی خانه باشید.

با هوشمند سازی خانه خود میتوانید بیش از ۵۰٪ از هزینه های مربوط به مصرف برق و انرژی را کاهش دهید و میزان روشنایی و لامپ ها را در طول روز تنظیم نمایید. لازم به ذکر است زمانی که شما خانه نباشید و فردی زنگ درب خانه را زده باشد سریعا یک پیام از طرف خانه هوشمند برای شما ارسال خواهد شد تا بتوانید از ورود و خروج افراد به محیط داخل خانه مطلع شوید.

با طراحی خانه و یا حتی ویلای هوشمند این امکان برای شما فراهم خواهد شد تا برای افراد مسن و بیمار در خانه، مراقبت ‌های ویژه صوتی و دمایی برقرار ‌نماید.

همچنین زمانی که ویلا و یا خانه خود را هوشمند میکنید، امکان بالا و پایین رفتن پرده برقی هوشمند نیز از راه دور برای شما فراهم بوده و میتوانید به راحتی میزان ورود نور به محیط داخل خانه را مدیریت نمایید.

از جمله مهم ترین و تاثیر گذار ترین موارد بر طراحی خانه هوشمند در نظر گرفتن نیاز افراد و کاربر و همچنین معماری ساختمان و نوع تجهیزات برقی ساختمان می باشد.

با ارا بودن یک خانه هوشمد دیگر نگران روشن ماندن گاز و یا کولر نخواهید بود و میتوانید با ور.د به نرم افزار خانه هوشمند و شماهده بخش مورد نظرتان اقدام به خاموش و یا روشن کردن لوازم خانه نمایید.

مراحل طراحی خانه هوشمند
مراحل طراحی خانه هوشمند

مراحل طراحی خانه هوشمند

اولین مرحله از مراحل طراحی خانه هوشمند، در نظر گرفتن نیاز کاربر می باشد. گاهی ممکن است برای کاربر تنها بخش امنیتی و دوربین های ساختمان اهمیت داشته باشد و نیازی به هوشمند سازی سیستم های گرمایشی و غیر نداشته باشد. پس در این صورت تنها باید اقدام به راه اندازی و طراحی برای هوشمند سازی یک بخش از خانه نمود.

نیاز کاربر همان چیزی است که باید در ابتدای کار مورد توجه قرار دهید و قبل از شروع با کاربر یک جلسه کامل در رابطه با نیاز وی برای هوشمند سازی خانه صحبت نمایید. کرکره هوشمند و درب ورودی پارکینگ هوشمند از جمله اصلی ترین مواردی هستند که باید هوشمند سازی شده و فرد قادر باشد در زمان عدم حضور در خانه قادر به تماشای محیط درب ورودی و پارکینگ خود باشد تا از ورود سارقین در هر زمانی در خانه جلوگیری شود.

شما عزیزان میتوانید انواع قفل هوشمند کرکره برقی و کرکره هوشمند را با بهترین کیفیت از فروشگاه همتا خریداری نمایید. برای کسب اطلاعات در رابطه با انواع مدل های مختلف کرکره برقی هوشمند و قفل های آن با یکی از شماره تلفن های ما تماس حاصل فرمایید.

دومین مرحله از مراحل طراحی خانه هوشمند توجه به معماری ساختمان و سیم کشی آن می باشد. بهتر است قبل از ساخت ساختمان مراحل هوشمند سازی و سناریویی که برای آن در نظر گرفته اید را به معماران اطلاع دهید تا سیم کشی ها مطابق با سناریو شما برای طراحی خانه هوشمند باشد.

از آنجا که تمامی دستور العمل های هوشمند سازی خانه با استفاده از نرم افزار های هوشمند سازی ساختمان پیاده سازی و در اختیار کاربران قرار داده میشود، حتما باید نقشه های سیم کشی ساختمان و پلان های معماری به صورت کامل برای طراحی هوشمند مورد بررسی قرار گیرد.

اخرین مرحله نیز نرم افزار هوشمند تجهیزات می باشد که این امکان را به افراد میدهد تا بتوانند به راحتی و تنها با استفاده از تلفن همراه و یا تبلت های خود قادر به مشاهده تمامی بخش های مختلف خانه و مدیریت کردن وسایل و ابزار به صورت مجزا باشند.

هزینه طراحی خانه هوشمند

همانطور که بالاتر نیز گفته شد، اجرای خانه هوشمند دارای مراحل مختلف و مهمی بوده و نیازمند داشتن دانش کافی در این زمینه می باشد. این کار متناسب با نیاز شما دارای هزینه های مختلفی می باشد و به صورت میانگین از ۸۰۰ هزار تومان شروع شده و با توجه به تعداد وسایل هوشمند شده و نیاز آن ها به برق کشی مجدد متغیر می باشد.

بسیاری از خانه های هوشمند در ایران تمامی ابزار و وسایل خانگی همچون یخچال و تلوزیون های خود را هوشمند کرده و اغلب دارای سنسور ها و سیستم های امنیتی قوی و ویژه ای هستند. پیشنهاد میشود برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با هزینه طراحی خانه هوشمند و همچنین ابزار هوشمند موجود در فروشگاه همتا با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.

سوالات متداول

طراحی خانه هوشمند به چه صورت است؟

طراحی خانه هوشمند دارای چند مرحله می باشد که از جمله مهم ترین آن ها نیاز کاربر و همچنین معماری ساختمان می باشد که باید حتما مورد توجه قرار گیرد. داخل مقاله در رابطه با مراحل طراحی خانه هوشمند صحبت کرده ایم.

ویژگی های طراحی خانه هوشمند چیست؟

یکی از ویژگی های خانه هومند این است که میتوانید در هر زمان و مکانی قادر به مدیریت و کنترل وسایل و دستگاه های خانه تنها با استفاده از تلفن هوشمند خود باشید. داخل مقاله ویژگی های طراحی خانه هوشمند را قرار داده ایم.

سیستم خانه هوشمند چیست؟

سیستم خانه هوشمند یا همان سیستم bms همواره به کاهش میزان مصرف انرژی کمک کرده و دارای عملکرد خاصی می باشد که داخل مقاله برای شما عزیزان توضیح داده ایم.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.